Kommunen.dk
MENU

Debat/ Dansk politiks tyngdepunkt rykker mod højre

Debat/ Dansk politiks tyngdepunkt rykker mod højre

7. mar. 2014
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I SR-regeringens restlevetid, det lille års tid, der højst vil være tilbage af valgperioden, vil dansk politik i endnu højere grad end før handle om eventuelle politiske kompromiser, som SR kan indgå med rivalerne i Venstre. Regeringens økonomiske politik og kurs er uændret, men de bebudede reformer på beskæftigelsesområdet vil næppe møde større opbakning fra regeringens parlamentariske grundlag.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.