Kommunen.dk
MENU

Debat/ Bliver LA venstrefløjens bøhmand?

Debat/ Bliver LA venstrefløjens bøhmand?

11. mar. 2015
Anders Frandsen
ANDERS FRANDSEN
POLITISK RÅDGIVER
Email
Public Affairs Director i Rud Pedersen Public Affairs. Har gennem hele karrieren arbejdet i krydsfeltet mellem politik og kommunikation blandt andet som særlig rådgiver for Klima- og Energiminister Connie Hedegaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, og i landets største virksomheder inden for tele- og finanssektoren. Er desuden ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet. 
”[Helle Thorning-Schmidts] chance er at udstille en eventuel borgerlig regering som et totaleksperiment, hvor man ikke ved, hvad man får – udover topskattelettelser og velfærdsforringelser.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Liberal Alliance har kørt med klatten den seneste måneds tid. Den finansministerielle gennemregning af partiets økonomiske politik har bibragt ”ultraliberalisterne” al den legitimitet, som knytter sig til Slotsholmens ypperste sandhedsmaskine, DREAM-modellen. Beregningerne viser, at LA’s politik måske nok er omkalfatrende og forbundet med usikkerhed, men også skaber vækst. Og at Danmark efter fuld indfasning stadig er mere lige end Sverige.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.