Politik fra rødderne
- Der er helt utvivlsomt sket en overtrædelse af de formelle regler for, hvad der skal være noteret, og at man skal vide, hvad pengene er brugt til. Det næste, som er endnu mere alvorligt, er, om pengene rent faktisk er gået til noget korrekt, siger Sten Bønsing, professor i forvaltningsret ved Juridisk Institut, Aalborg Universitet.

Bilagsrod og uklare regninger: Norddjurs Kommune betalte udgifter uden dokumentation

Gennem flere år har Norddjurs Kommune godkendt bilag uden dokumentation for, at der har været tale om lovlige udgifter. Kommunen har bedt politiet efterforske en række af indkøbene.

 skattekroner i nærheden

Af Tobias Hansen Bødker | [email protected]

I årevis har Norddjurs Kommune betalt for varer og ydelser til titusindvis af kroner uden at have styr på, hvad formålene med udgifterne har været, og i flere tilfælde uden at vide, hvad der er blevet betalt for.

Det afslører en gennemgang af en række bilag fra det kommunale værested for udviklingshæmmede og psykisk handicappede Nærheden, som kommunen.dk har fået aktindsigt i.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57