Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Berøringsangsten gør os blinde

Debat/ Berøringsangsten gør os blinde

2. nov. 2014
Tarek Ziad Hussein
TAREK ZIAD HUSSEIN
Email
Debattør og jurastuderende. I september var han medarrangør af en demonstration mod IS.
”De søger som sagt en identitet, og hvis de traditionelt moderate muslimske miljøer var i stand til at levere bæredygtige alternativer og stærke ungdomsorganisationer, så ville de unge helt naturligt tiltrækkes af disse og ikke af de voldelige wahabitter.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Politiets Efterretningstjeneste (PET) anslår, at over hundrede personer er rejst til Syrien og Irak for at kæmpe for diverse terrorgrupper. Af disse er 16 blevet dræbt, mens 50 er vendt hjem igen. Denne bekymring har derfor – berettiget vel at mærke - været på alles læber den seneste tid, hvor alskens eksperter, politikere og meningsdannere har bidraget med forslag rækkende fra det konstruktive til det fuldkommen håbløse. Altsammen i samme tone og melodi som den flygtninge- og indvandrerdebat, som vi har haft i så mange år. Forslagene spænder vidt lige fra, at man skal fratage de unge statsborgerskabet og sende dem ud af Danmark til, at man skal bure dem inde resten af livet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.