Kommunen.dk
MENU

Syddanmark fortsætter med en-måneds-garanti

Syddanmark fortsætter med en-måneds-garanti

Om under én måned træder en ny lov i kraft, der udvider tidsrammen for behandling. Men Syddanmark fortsætter med den nuværende garanti lidt endnu

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Regionsrådet i Region Syddanmark har vedtaget at forlænge behandlingsgarantien på én måned for syddanske patienter uanset lidelse indtil 31. marts 2013. Det sker selvom et nyt lovforslag fra regeringen fra årsskiftet forlænger behandlingsgarantien for patienter med mindre alvorlige sygdomme til to måneder.I Region Syddanmark vil patienterne indtil den 1. april 2013 stadig blive undersøgt og behandlet på sygehuset inden for den måned, som den nuværende behandlingsgaranti foreskriver. Det vil de, selvom regeringen i et nyt lovforslag lægger op til, at behandlingsgarantien fra årsskiftet for ikke-alvorlige sygdomme som f.eks. grå stær udvides fra én til to måneder.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.