Kommunen.dk
MENU
Pædagoger hører til de offentligt ansatte faggrupper med det højeste sygefravær. Sygefravær er en stor udfordring for mange kommuner. I Vallensbæk har man - med en målrettet indsats og tæt opfølgning - formået at nedbringe det.
Foto: Melissa Kühn Hjerrild / Polfoto
Pædagoger hører til de offentligt ansatte faggrupper med det højeste sygefravær. Sygefravær er en stor udfordring for mange kommuner. I Vallensbæk har man - med en målrettet indsats og tæt opfølgning - formået at nedbringe det. Foto: Melissa Kühn Hjerrild / Polfoto

Simple greb har mast sygefraværet ned

Simple greb har mast sygefraværet ned

Problem: Medarbejderne i Vallensbæk Kommune var blandt de mest syge i landet. Løsning: Politisk opmærksomhed og benhårdt fokus på kommunikation mellem ledere og medarbejdere har nedbragt sygefraværet markant på få år.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Krydser du kommunegrænserne, er der markante forskelle på, hvor meget sygefravær de kommunale medarbejdere har.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.