Politik fra rødderne

Samuelsen: Lars Løkkes tomgangssnak gavner os

Anders Samuelsen udelukker fuldstændigt, at Liberal Alliance går efter ministerposter i en borgerlig regering. Han mener samtidig, at Venstre og Dansk Folkeparti gør klogt i ikke at komme med for mange konkrete løfter inden næste valg.

 valgstrategi

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Liberal Alliances (LA) leder har regnet på sagerne. Anders Samuelsen er nået frem til, at hvis han med sit liberale protestparti kan lande 18 mandater ved næste folketingsvalg, så er LA ikke til at 'komme udenom' for Lars Løkke & Co.
Den 46-årige partileder drømmer om, at LA sidder i smørhullet som støtteparti for en ny regering bestående af Venstre og Dansk Folkeparti.

Vil du udelukke, at LA sidder i en borgerlig regering efter et valg?
- Ja. Personligt havde jeg på et tidspunkt en ambition om, at jeg gerne ville prøve at være minister. Det har alle politikere, men det er jo gået op for mig, at ministre - de sidder på bagsædet. De har ikke engang fat i rattet - de styrer jo ikke noget. Hvor interessant er det? Det er interessant at være dér, hvor folk ikke kan komme udenom dig. Hvis du kigger på, hvor galt det gik med SF, så fik partiet ministerposter, men ingen indflydelse. Dansk Folkeparti gjorde det omvendt gennem 00’erne. Partiet sad uden for regering, men havde betydelig mere indflydelse end De Konservative.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57