Kommunen.dk
MENU

Reform har ikke afspecialiseret

Reform har ikke afspecialiseret

Venstres kommunalordfører Sophie Løhde har fulgt socialpsykiatriens vandring fra amter over i kommuner tæt. Hun afviser at tale om tabt viden og opfordrer kommunerne til at arbejde bedre sammen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

”Jeg savner synergieffekten, der kommer ved et samarbejde. Især på opgaver, som er rigtig svære for kommunerne,” siger Sophie Løhde. Samtalen kredser om et af den unge politikers store interessefelter – håndteringen af psykisk syge borgere. Blot i en alder af 27 år taler Sophie Løhde ud fra ni års politisk erfaring på området. Sophie Løhde gjorde nemlig sin politiske entré i Frederiksborg Amtsråd, da hun som 18-årig blev Danmarks yngste medlem. Siden har hun både siddet i byrådet i Rudersdal Kommune og i regionsrådet i Region Hovedstaden, og i 2007 blev hun valgt ind i Folketinget. Kommunen har mødt Venstres optimistiske og bestemte kommunalkvinde på det store partikontor på Christiansborg til en snak om den post, hun fik overdraget i foråret i forbindelse med ministerrokaden.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.