Politik fra rødderne

Reform har ikke afspecialiseret

Venstres kommunalordfører Sophie Løhde har fulgt socialpsykiatriens vandring fra amter over i kommuner tæt. Hun afviser at tale om tabt viden og opfordrer kommunerne til at arbejde bedre sammen.

 kommunalordførere

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

”Jeg savner synergieffekten, der kommer ved et samarbejde. Især på opgaver, som er rigtig svære for kommunerne,” siger Sophie Løhde. Samtalen kredser om et af den unge politikers store interessefelter – håndteringen af psykisk syge borgere. Blot i en alder af 27 år taler Sophie Løhde ud fra ni års politisk erfaring på området. Sophie Løhde gjorde nemlig sin politiske entré i Frederiksborg Amtsråd, da hun som 18-årig blev Danmarks yngste medlem. Siden har hun både siddet i byrådet i Rudersdal Kommune og i regionsrådet i Region Hovedstaden, og i 2007 blev hun valgt ind i Folketinget. Kommunen har mødt Venstres optimistiske og bestemte kommunalkvinde på det store partikontor på Christiansborg til en snak om den post, hun fik overdraget i foråret i forbindelse med ministerrokaden.

Ventelisterne faldet

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57