Politik fra rødderne

 Justitsminister Søren Pind (V) besøger Politiskolen i Brøndby. Regeringen vil placere en ny politiskole i Herning, hvor Venstre-manden Lars Krarup er borgmester. Men op til beslutningen har mange andre kommuner brugt ressourcer på at byde sig til.
Foto: Lars Krabbe / Polfoto
Justitsminister Søren Pind (V) besøger Politiskolen i Brøndby. Regeringen vil placere en ny politiskole i Herning, hvor Venstre-manden Lars Krarup er borgmester. Men op til beslutningen har mange andre kommuner brugt ressourcer på at byde sig til. Foto: Lars Krabbe / Polfoto

Politiskole: Mange små og to store tabere

Svendborg og Sønderborg brugte flere hundrede tusinde kroner på at få den nye politiskole til byen. Andre deltagere i budrunden har ikke brugt en eneste.

 planlægning

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Arkitekttegninger for 20.000 kroner og eksterne konsulenter for 147.000 kroner. Håbet var lysegrønt i Svendborg, da man bød på at få den nye vestdanske politiskole til byen.

Det var det også i Sønderborg Kommune, da man brugte et helt årsværk af interne timer på forberedelserne plus 10.000 kroner på at få udredt ledningsnetværket til en mulig bygning.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Log ind på
Glemt kodeord?

Land & by

Undersøgelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57