Kommunen.dk
MENU
 Justitsminister Søren Pind (V) besøger Politiskolen i Brøndby. Regeringen vil placere en ny politiskole i Herning, hvor Venstre-manden Lars Krarup er borgmester. Men op til beslutningen har mange andre kommuner brugt ressourcer på at byde sig til.
Foto: Lars Krabbe / Polfoto
Justitsminister Søren Pind (V) besøger Politiskolen i Brøndby. Regeringen vil placere en ny politiskole i Herning, hvor Venstre-manden Lars Krarup er borgmester. Men op til beslutningen har mange andre kommuner brugt ressourcer på at byde sig til. Foto: Lars Krabbe / Polfoto

Politiskole: Mange små og to store tabere

Politiskole: Mange små og to store tabere

Svendborg og Sønderborg brugte flere hundrede tusinde kroner på at få den nye politiskole til byen. Andre deltagere i budrunden har ikke brugt en eneste.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Arkitekttegninger for 20.000 kroner og eksterne konsulenter for 147.000 kroner. Håbet var lysegrønt i Svendborg, da man bød på at få den nye vestdanske politiskole til byen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.