Kommunen.dk
MENU

Debat/ Opsang til politikerne

Debat/ Opsang til politikerne

17. feb. 2013
JON KIELLBERG
DEBATREDAKTØR OG POLITISK BLOGGER
DANSK KOMMUNIKATIONSFORENING OG KOMMUNEN
Email
Jon er cand.scient.adm. og redaktør i Dansk Kommunikationsforening og skriver desuden jævnligt politiske analyser for en række medier. Jon har tidligere været presseansvarlig og arbejdet som journalist, og er samtidig en anvendt foredragsholder om politisk kommunikation og presse- og krisehåndtering. Jon er ved at skrive en bog om de 10 største politiske spinskandaler de sidste 20 år. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vi skriver 2013. Så kære politikere: Tag jer nu sammen. Det gør ikke noget, at I mener noget. Det er vel i bund og grund derfor, at I har valgt at blive politikere. Og måske belønnes I ligefrem af vælgerne for jeres mod.

Her følger 10 principper for politisk ageren og kampagner, og hvad man altid skal have med i sin rygsæk som politiker før, under og efter valgkampe.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.