Kommunen.dk
MENU
 “Jeg har rejst ufattelig meget i mit liv, men jeg har aldrig boet andre steder end Thy. Thy er min base, fortæller borgmester Ulla Vestergaard. Her fotograferet på Island i forbindelse med venskabsbysamarbejdet med Molfellsbær.
“Jeg har rejst ufattelig meget i mit liv, men jeg har aldrig boet andre steder end Thy. Thy er min base,” fortæller borgmester Ulla Vestergaard. Her fotograferet på Island i forbindelse med venskabsbysamarbejdet med Molfellsbær.
Foto: Politiker Peter Skriver Nielsen (S)

“Min opvækst har bestemt ikke været lyserød, men ting kom til at fungere alligevel”

“Min opvækst har bestemt ikke været lyserød, men ting kom til at fungere alligevel”

Ulla Vestergaard (S) kan både rense en å og have pokerfjæs, og hun kunne som barn give sognerådsfolk grå hår i hovedet. Kom med bagom borgmesteren fra Thy, der står solidt i mulden trods et liv med en del “trælse ting” også.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ulla Vestergaard er glad. Rigtig glad. Hun har lige prøvet at præsentere budgetforhandlinger for medarbejderne i Thisted Kommune for første gang.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.