dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Da Holger Schou Rasmussen var ung og vild, gik han til rigtig mange koncerter. I dag betaler han prisen med tinnitus, der bliver meget tydelig, når man bor på Lolland. “Der er så stille på Lolland, så når du slukker for al lyd, så kan du kun høre dig selv.
Fotograf: Erik Graham Lindstrøm
Da Holger Schou Rasmussen var ung og vild, gik han til rigtig mange koncerter. I dag betaler han prisen med tinnitus, der bliver meget tydelig, når man bor på Lolland. “Der er så stille på Lolland, så når du slukker for al lyd, så kan du kun høre dig selv.” Fotograf: Erik Graham Lindstrøm

Lollands borgmester: "Kan man få ironi til at ramme plet, så er det altså noget, der fungerer rigtig godt"

Lollands borgmester: "Kan man få ironi til at ramme plet, så er det altså noget, der fungerer rigtig godt"

Lollands borgmester var en glad vildbasse til midt i trediverne, hvor et motorcykelstyrt blev hans voksne vendepunkt. I dag kæmper han optimistisk for et nyt og bedre Lolland. Til gengæld har han det tungt med havearbejde, sandwich og embedsmænd i ministerier. Kom med bagom Holger Schou Rasmussen (S), der må beherske sin hang til ironi.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Jeg vil ændre Lollands paradigme. Det er selvfølgelig en lang proces; vi har været udfordret i mange år, men nu skal vi skabe en ny og stærk fortælling om os selv, så vi kan få gjort kål på den forståelse, andre har af Lolland som udkant (det forbandede møgord), men også vores egen selvforståelse, som er præget af dårlige, gamle erfaringer. Vi skal turde tage nye chancer – dyrke vores styrker: fødevarerne, den grønne energi og turismen. Derudover står vi overfor en kæmpe mulighed med Femern-forbindelsen, hvor vi bliver et centrum mellem to metropoler, København og Hamborg. Det er et perfekt fundament at bygge et optimistisk fremtidens Lolland på.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier