Kommunen.dk
MENU
Frank Jensen bragte smil på alles læber med anekdoter om kindkys med Ole Henriksen og læreren, som ikke mente, Frank  havde opfundet den dybe tallerken. Foto: Martin Thaulow / Polfoto
Frank Jensen bragte smil på alles læber med anekdoter om kindkys med Ole Henriksen og læreren, som ikke mente, Frank havde opfundet den dybe tallerken. Foto: Martin Thaulow / Polfoto

”Kvinder skal vide, at vi mænd sgu er ret medgørlige, bare vi tror, det er os selv, der har fået ideen"

”Kvinder skal vide, at vi mænd sgu er ret medgørlige, bare vi tror, det er os selv, der har fået ideen"

Københavns overborgmester stillede op til Bagom Overborgmesteren LIVE på Folkemødet og gav både en opsang til kvinderne, scoretrick til mændene og en formaning til forældrene om børneopdragelse. Kom med bagom Frank Jensen, der forsikrer om, at skønhedsekspert Ole Henriksen ikke er skyld i hans stadigt ungdommelige udseende. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Det er jo valgår, og derfor er det i al beskedenhed at få lov til at blive betroet at stå i spidsen for København igen fra november. Det er mit allervigtigste projekt. Men derudover, så har vi et særligt projekt i gang, som rammer mig lige i hjertekulen - og det er vores skolehaver. Vi er 600.000 mennesker i København, og vi er jo lidt en stenbro, men ind imellem alle stenene har vi sat økonomi af til de her små skolehaver. Når de her børn fortæller mig, hvordan de har sået små bønner, og hvordan de pludselig spirer og bliver til grønne lange planter, som man kan plukke nye bønner på … jamen, der er jo bare ikke noget mere livsbekræftende.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.