Kommunen.dk
MENU
Joy Mogensen er træt af, at hun nogle gange tænker for meget over tingene. Heldigvis har jeg gode folk omkring mig, der siger: “Joy, stop så. Alt er godt. Vi er helt rolige, og det skal du også være. Nu kører vi.
Fotograf: Kristian Brasen
Joy Mogensen er træt af, at hun nogle gange tænker for meget over tingene. "Heldigvis har jeg gode folk omkring mig, der siger: “Joy, stop så. Alt er godt. Vi er helt rolige, og det skal du også være. Nu kører vi." Fotograf: Kristian Brasen

”Jeg kan godt lide, at jeg kan lide livet”

”Jeg kan godt lide, at jeg kan lide livet”

Roskildes borgmester er en glad efternøler, men fik en tough start på livet med børneleddegigt. I dag er hendes store styrke, at hun godt kan lide livet, også når det sejler og er svært. Kom med bagom Joy Mogensen (S), der godt kan blive bange, når mænd tager fat i hende ...

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Det er at få bygget flere almene boliger, herunder ældre bofællesskaber, og få løftet de almene boligområder, som vi allerede har. Jeg vil gøre en indsats for, at områderne bliver bedre og mere blandede, end de er. Især fordi vi bor i en kommune, hvor boligerne bliver dyrere og dyrere. Vi skal sikre, at man møder folk, der er anderledes end en selv.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.