Kommunen.dk
MENU
Fem-årige Felix og Kristian, der i TV2-dokumentaren Børnechok på plejehjemmet beskrives af personalet som en gnavpot, bliver gode venner i løbet af forsøget. Kristian liver op, og Felix viser stolt sit nye venskab til sine forældre. 14 dage efter forsøget døde Kristian.
Fem-årige Felix og Kristian, der i TV2-dokumentaren 'Børnechok på plejehjemmet' beskrives af personalet som en gnavpot, bliver gode venner i løbet af forsøget. Kristian liver op, og Felix viser stolt sit nye venskab til sine forældre. 14 dage efter forsøget døde Kristian.
Foto: TV Midtvest

I børnehave på et plejehjem: ‘Det er vejen frem’

I børnehave på et plejehjem: ‘Det er vejen frem’

Byg plejehjem og børnehave ved siden af hinanden og få mere livsglæde for alle, foreslår en leder efter et forsøg med ældre og børn i samme institution.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvis man spørger initiativtager til et forsøg i Holstebro, hvor 12 børnehavebørn og 12 ældre beboere på plejehjem gennem to uger delte dagligdag, skal kommuner turde samtænke de to institutioner. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.