Politik fra rødderne
Fem-årige Felix og Kristian, der i TV2-dokumentaren 'Børnechok på plejehjemmet' beskrives af personalet som en gnavpot, bliver gode venner i løbet af forsøget. Kristian liver op, og Felix viser stolt sit nye venskab til sine forældre. 14 dage efter forsøget døde Kristian.
Foto: TV Midtvest

I børnehave på et plejehjem: ‘Det er vejen frem’

Byg plejehjem og børnehave ved siden af hinanden og få mere livsglæde for alle, foreslår en leder efter et forsøg med ældre og børn i samme institution.

 på tværs af generationer

Af Emma Oxenbøll | emma@kommunen.dk

Hvis man spørger initiativtager til et forsøg i Holstebro, hvor 12 børnehavebørn og 12 ældre beboere på plejehjem gennem to uger delte dagligdag, skal kommuner turde samtænke de to institutioner. 

Det skaber en værdi for både børn og ældre - en værdi, som i en travl hverdag kan smutte, når der i forvejen er lav bemanding i pleje- og pasningstilbud, fortæller initiativtager og leder af Børne Universet Mejdal i Holstebro, Simon Tang.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57