Kommunen.dk
MENU
Det var rollen som mor, der kickstartede kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkildes (ALT) mission om at gøre verden til et grønnere og sundere sted: Det at blive mor gjorde mig ambitiøs. Dels ville jeg gerne være en god rollemodel, og så blev jeg helt basic optaget af sundhed og fødevarer; hvad det var for noget mad, jeg fyldte i hende?
Det var rollen som mor, der kickstartede kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkildes (ALT) mission om at gøre verden til et grønnere og sundere sted: "Det at blive mor gjorde mig ambitiøs. Dels ville jeg gerne være en god rollemodel, og så blev jeg helt basic optaget af sundhed og fødevarer; hvad det var for noget mad, jeg fyldte i hende?"
Foto: Emma Sejersen, Ritzau Scanpix

Hippiedatteren fra stenbroen vil hellere dø i kamp end leve som kujon

Hippiedatteren fra stenbroen vil hellere dø i kamp end leve som kujon

Københavns kultur- og fritidsborgmester er vokset op i en familie, hvor livets skole var vigtigere end karakterer og karriere. En arv hun for alvor brød med, da hun blev mor, og længslen efter en bedre verden meldte sig. Kom med bagom Franciska Rosenkilde (ALT).

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Når Franciska Rosenkilde står op om morgenen i sin lejlighed på Nørrebro og går på arbejde, er hun helt overordnet og uden noget bullshit drevet af én ting: At gøre verden til et bedre sted.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.