Kommunen.dk
MENU
Billede

Ærlig talt/ Fy fy skamme

Ærlig talt/ Fy fy skamme

Oveni i de nedskrevne regler kommer de uskrevne, der helt i overensstemmelse med dårlig spil-pli først hives frem, når den der gør det, får brug for dem.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Alle ved, hvilken helvedes ballade der kan komme ud af at spille Matador, hvis en af deltagerne pludselig insisterer på en eller anden særregel, som de ‘altid’ har brugt i hans/hendes familie, og som de andre ikke kender - og som tilfældigvis kommer den insisterende til gode og de andre til ulempe. Ideelt set må man så løse balladen ved at slå op i de med spillet medfølgende skrevne regler, men selv hvis det skulle lykkes at dæmpe gemytterne, kan man være ret sikker på, at den gode stemning er ødelagt, og at flere af deltagerne vil se skævt til hinanden uanset den formelle fredsslutning.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.