Kommunen.dk
MENU
John Dyrby Paulsen (S) er helt oppe og klappe over Storebæltsbroen, der både ændrede hans fødeby Korsør, men også retningen i hans eget karriereliv. Og for hvem broen er et fantastisk symbol på udvikling - der, hvor tingene faktisk blev bedre.
John Dyrby Paulsen (S) er "helt oppe og klappe" over Storebæltsbroen, der både ændrede hans fødeby Korsør, men også retningen i hans eget karriereliv. Og for hvem "broen er et fantastisk symbol på udvikling - der, hvor tingene faktisk blev bedre."
Foto: Hanne Korvig

Er du en alfahan, John?

Er du en alfahan, John?

Kan man være en kedelig nisse og en alfahan på samme tid? Have to børn med sin kones ex-mand? Redde et byråd på to dages konflikthåndteringskursus? Mød den stormomsuste borgmester John Dyrby Paulsen fra Slagelse, der også er bedstefar, badmintonspiller … og bad boy?

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det var broen, der gjorde det. Ændrede livet i Korsør. Og retningen i John Dyrby Paulsens liv.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.