Kommunen.dk
MENU

Debat/ Er der udsigt til borgerlig revolution?

Debat/ Er der udsigt til borgerlig revolution?

22. mar. 2015
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.
”Uanset om det siden bliver enten et ja eller et nej, så vil det formentlig kunne lade sig gøre at indlemme DF i regeringen på den anden side af en folkeafstemning om retsforbeholdet, hvis DF altså reelt er interesseret. Det afhænger også af, om K og LA vil støtte en sådan regering, hvor man må formode, at DF vil tage sig godt betalt”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Et folketingsvalg inden så længe kan bringe en ny borgerlig regering til magten, men vil den overhovedet være manøvredygtig med henblik på større reformer, hvis den skal bruge samtlige fire partiers mandater? Hvad er de egentlige enige om? Hvordan vil en eventuel ny politik se ud?

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.