Kommunen.dk
MENU

Debat/ En nation bygget på brok

Debat/ En nation bygget på brok

18. jun. 2014
Katrine Axlev
KATRINE AXLEV
Email
Katrine Axlev har været tilknyttet DR som freelance-projektleder og programudviklingskonsulent. ­Desuden har hun været projektleder på byudviklingsprojektet ‘Byg det op’ og projektet ‘Vores Kunst’, som omhandlede borgernes ønsker til kunst i det offentlige rum. Hun er uddannet cand.mag. i teatervidenskab fra Københavns Universitet og teaterinstruktør fra London International School of Performing Arts.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Scenen er sat. Der er inviteret til barnedåb, og med til familiefesten er vennerne fra studietiden i Italien og England. Og ganske, som det plejer at ske, går der ikke længe, før samtalen drejer sig ind på Danmark, og hvor godt vi har det her! Mellem taler og festsange hører man brudstykker af samtaler, der starter med noget a la: ’Nå, så I skal betale for at gå på universitetet. Ja, det skal vi jo ikke i Danmark. Vi får endda SU’ eller ’Det er selvfølgelig gratis at gå til lægen i Danmark, og tandlægen er gratis, til man fylder 18’.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.