Politik fra rødderne

Embedsmændenes chef-ideolog takker af

Efter knap 30 år som professor og en af landets førende forvaltningsforskere er Jørgen Grønnegård Christensen gået på pension.

 afsked

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

Det kan ikke være mange af landets embedsmænd, som er kommet igennem en forvaltningsuddannelse uden at have stødt på professor Jørgen Grønnegård Christensen. Enten som underviser på Institut for Statskundskab ved Aarhus Universitet, som forfatter til flere grundbøger i ’politik og forvaltning’, der efterhånden har fået klassikerstatus, eller gennem hans omfattende teoretiske og empiriske forskning i den offentlige forvaltnings indretning og virke.

Igennem en menneskealder har han studeret, undervist og forsket ved den politiske videnskabs højborg på universitet i Aarhus. Fokus har først og fremmest været på den forvaltning, som har det tvedelte ansvar for på den ene side at føre de politiske beslutninger ud i livet og på den anden side holde de politiske beslutningstagere inden for lovens smalle sti. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57