Politik fra rødderne

E-valg på Folkemødet

Tør du tage chipkortet i hånden og trykke på touchskærmen for at sætte din stemme?

Af Camilla Boyhus Madsen | [email protected]

På Folkemødet har du mulighed for at opleve, hvordan et elektronisk valg kan foregå. Som du kan læse i dette nummer af Kommunen, afholder Hansen Agenda og Kommunen arrangementet ‘Next Step Velfærdsstaten’ på Folkemødet, hvor fire markante paneldeltagere præsenterer deres vision for fremtidens velfærdssamfund. Under hele Folkemødet har du mulighed for at stemme på visionerne i de elektroniske stemmebokse, som er placeret ved Kommunens Agoratelt på Cirkuspladsen og ved Assembly Votings telt på havnen.

Du kan læse om visionerne ved stemmeboksene, på folkelagkagen.dk og her i avisen inden du møder op ved en af stemmeboksene og får udleveret den chip, der er din adgangsbillet til at stemme. Hvis du er nysgerrig efter, hvordan folkemødedeltagerne har stemt, kan du høre resultatet af afstemningen i Cirkusteltet søndag den 17. juni klokken 12-14.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57