Kommunen.dk
MENU
Mia Nyegaard har været medlem af Det Radikale Venstre siden 2000.
Mia Nyegaard har været medlem af Det Radikale Venstre siden 2000.
Foto: Jakob Jørgensen / Ritzau Foto.

Den socialt bevidste borgmesterafløser

Den socialt bevidste borgmesterafløser

Den 43-årige socialordfører fra Københavns Borgerrepræsentation skal kickstarte De Radikales valgkamp. Hun går til valg på at skabe bedre forhold for socialt udsatte og erhverslivet

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mia Nyegaard skal stå i spidsen for Det Radikale Venstres kommunale valgkamp i København.  

Den 43-årige forretningsudvikler og socialordfører i Københavns Borgerrepræsentation beskriver sig selv som socialliberal på sin hjemmeside. Hun går til valg på blandt andet at ville give bedre forhold til socialt udsatte i København. Samtidig vil hun styrke byens erhvervsliv og skabe flere arbejdspladser.

Tommy Petersen, der er gruppeformand i hovedstaden, beskriver sit partis nye spidskandidat, som et ubeskrevet blad, der ikke desto mindre kan gøre det godt:   

- Hun taler meget, har meget energi og gåpåmod. Og hun holder meget af at tage den direkte dialog med folk. Det bliver vigtigt frem mod valget, siger han til Jyllands-Posten.

Mia Nyegaard er uddannet cand.scient.pol og MA i Afrikastudier fra Københavns Universitet. Hun har tidligere været administrerende direktør for Friis-Holm Chokolade A/S og arbejdet i både det offentlige og private i København, London, Malmø og Bruxelles. Ved siden af hendes arbejde som forretningsudvikler sidder hun blandt andet i bestyrelsen for Hellebro, der er et værested for unge hjemløse i Valby. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.