Kommunen.dk
MENU
Tommy Petersen bliver ny politisk leder af partiet i København.
Tommy Petersen bliver ny politisk leder af partiet i København.
Foto: Ritzau Foto / Philip Davali

Allerslevs exit: "Har aldrig gjort noget for egen vindings skyld"

Allerslevs exit: "Har aldrig gjort noget for egen vindings skyld"

Anna Mee Allerslev siger farvel og tak til politik fra i dag.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

- Jeg har indset, at jeg i den nuværende situation ikke kan komme til at gøre det, jeg brænder allermest for i hele verden, nemlig at tale radikal politik med København og københavnerne.

Sådan lød det fra Anna Mee Allerslev (R) på et pressemøde på Københavns Rådhus, hvor hun meddelte, at hun fra i dag stopper i politik - både som medlem af Københavns Borgerrepræsentation, Integrations- og Beskæftigelsesborgmester og som bestyrelsesmedlem i formandskabet i Kommunernes Landsforening.

Anna Mee Allerslev stopper, efter at det er kommet frem, at hun lånte salen på Københavns Rådhus til sit bryllup uden at betale for det. Efterfølgende har hun betalt 65.000 kroner for lejen. BT har desuden fortalt, at borgmesteren stillede 84 spørgsmål om brylluppet til kommunens embedsmænd.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.