Kommunen.dk
MENU

Debat/ Danmark må ikke knække over

Debat/ Danmark må ikke knække over

7. sep. 2014
Alexander Grandt Petersen
ALEXANDER GRANDT PETERSEN
Email
Formand for DSU
”Lad os derfor insistere på, at det opsving vi taler så meget om, skal være et inkluderende opsving, hvor alle får del i fremgangen. For hvis ikke, hvad er et opsving så egentligt værd?"

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Forleden dag blev der offentliggjort en undersøgelse foretaget blandt 3F’s medlemmer. Undersøgelsen viste en stor utilfredshed med de danske folketingspolitikere, som ifølge 3F’erne har for lidt fokus på de problemer, der reelt set bekymrer almindelige danskere. Samtidig viste undersøgelsen, at den almene 3F’er er dybt bekymret for fremtiden. Det viste sig i udsagnet om, ”at generationerne efter mig vil være dårligere stillet, end jeg selv har været”, hvor 52 procent svarede helt eller delvist enig. Jeg synes, det er et skræmmende tal, at mere end halvdelen af alle 3F’ere har det på denne måde, og jeg ville ønske, at jeg kunne affeje deres bekymringer. Men det kan jeg desværre ikke.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.