Politik fra rødderne
Borgmesteren fra Solrød i en rekreativ have foran rådhuset, hvor han har siddet ved roret i 14 år med en ‘glad rygrad’ belagt med asbest og teflon.
Foto: Mette Birkvald Sørensen

Bum. Ikke mere snak. Nu gør vi det.

Niels Hörup (V) er vokset op med A.P. Møller og oberst Hackel i ascendanten og stiller gerne op for konge og folk. Kom med bagom borgmesteren fra Solrød,, der er blød udenpå og hård indeni, og som skal videre i teksten. 

 bagom borgmesteren

Af Hanne Korvig | [email protected]

Niels Hörup (V) har ligesom så mange andre forbilleder. Nogle han ser op til. Beundrer og er inspireret af. 

Forbillederne, de nu afdøde skibsredere A.P. Møller og søn, hvis kendte mantra ‘med rettidig omhu’ blot er et ud af flere af Mærsk koncernens grundtanker, vækker stor genklang hos borgmesteren fra Solrød. Og beundringen og dedikationen til begreber som ordentlighed, redelighed, arbejdsomhed, pålidelighed og pligtfølelse kommer ikke fra fremmed, for Niels Hörup voksede nemlig op i det, han selv kalder for et hjem med A.P. Møller’ske værdier. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57