Politik fra rødderne

Bred opbakning til hastelov på energiområdet

Lovforslag vil fjerne myndighedernes kontrol med el-selskabernes priser ved at ophæve forsyningspligten. Efter massiv kritik stemmer Liberal Alliance alligevel for

 energi

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Da minister Martin Lidegaard for et par uger siden præsenterede forslaget om, at myndighedernes kontrol med el-selskabernes priser skulle fjernes ved at ophæve forsyningspligten, var Liberal Alliance meget kritisk.
Energiordfører Villum Christensen er mildt sagt ikke imponeret over forslaget, som han frygter vil sende en dyrere el-regning til forbrugerne. Men han vil alligevel stemme for forslaget.

- Med forslaget bliver markedet liberaliseret i forhold til nu. Så vi stemmer for forslaget, men det er med de bekymringer, som også står i mit betænkningsbidrag, siger Villum Christensen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Energi & forsyning


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57