Kommunen.dk
MENU

Debat/ Borgerligt ombud – afbud eller omsvøb?

Debat/ Borgerligt ombud – afbud eller omsvøb?

17. jan. 2014
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Endnu en gang skal en kommunalbestyrelse forholde sig til en forespørgsel fra en politiker om at kunne nedlægge sit hverv – ikke af den reelle grund, som alle kender, men ud fra nogle dertil indrettede omsvøb. Denne gang i Syddjurs, hvor den socialdemokratiske frontfigur Jesper Mathiasen for anden gang kan se tilbage på et konstitueringsforløb, hvor den politiske toppost i sidste øjeblik smuttede fra ham: Både ved KV09 og KV13 var han inde i billedet i en kort periode. Begge gange røg han i svinget, mens både han selv og hans modstandere var involveret i løftebrud, og nu vil han ud – trods sine 1187 personlige stemmer – tredjeflest i kommunen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.