Kommunen.dk
MENU

Debat/ Anarki eller EU?

Debat/ Anarki eller EU?

6. sep. 2015
Henrik Magnusson
HENRIK MAGNUSSON
FORMAND
EUROPÆISK UNGDOM
Email
25 år og landsformand for Europæisk Ungdom. Ved siden af studerer jeg Statskundskab på Københavns Universitet. Jeg har arbejdet på sekretariatet hos Europabevægelsen og tidligere er jeg udlært tømrer.
”Enhedslisten støtter modstanden for at skabe en mere social union, og Dansk Folkeparti støtter modstanden, fordi EU er blevet for social. Med andre ord: Begge euroskeptiske fløje vægter modstand, men kan ikke enes om problematikken.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der er vel ingen fornuftige mennesker, der bilder sig ind, at demokrati er fuldstændigt fravær af tvang, og at et samfund helt uden styring er at foretrække fremfor et demokratisk styre? Styring er nødvendigt for at undgå det kaos, som vi ser i eksempelvis Libyen. Hvis styring er nødvendig, så er det også nødvendigt at kunne gennemtvinge styrets beslutninger. Dog ved en demokratisk proces.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.