Kommunen.dk
MENU
Elbiler kom ind i hjemmeplejen i 2010erne, og ny teknologi kommer til at tage fart i 2020erne, forudser professor i sundhedsøkonomi ved Vive, Jakob Kjellberg. Her ses Agnete Stenderup, som er social- og sundhedshjælper i Nørrebro Hjemmepleje.
Elbiler kom ind i hjemmeplejen i 2010'erne, og ny teknologi kommer til at tage fart i 2020'erne, forudser professor i sundhedsøkonomi ved Vive, Jakob Kjellberg. Her ses Agnete Stenderup, som er social- og sundhedshjælper i Nørrebro Hjemmepleje.
Foto: Ditte Valente, Ritzau Scanpix

2020'erne kommer: Nu skal vi gøre noget ved den nære sundhed

2020'erne kommer: Nu skal vi gøre noget ved den nære sundhed

Teknologi møder for alvor sundhedsvæsnet, og politikere skal finde ud af, hvordan de vil føre et begreb født i 2010'erne - det nære sundhedsvæsen - ud i livet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I 2010'erne gik det for alvor op for os, at penge på et tidspunkt slipper op. På den anden side af 2000'erne og finanskrisen gik sygehusvæsenet fra en højvækst til en lavvækst periode, og fra at have fokus på at producere os ud af problemer gik vi til at fokusere på kvalitet og tage højde for flere børn og ældre.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.