Politik fra rødderne

Waterfront: Notat skulle bearbejde kommuner

Det udskældte pr-bureau Waterfront ville bruge borgmestre og embedsmænd til at bringe DSB tættere på opgaven som operatør af en letbane i Ring 3 ved København.

 lobbyisme

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Borgmestre og kommunaldirektører har været i høj kurs hos pr-bureauet Waterfront, der er blevet kendt for sine metoder til at promovere DSB.

Det gælder særlig i forbindelse med planerne om at etablere en letbane i Ring 3 ved København. Her skulle kommunerne bruges til at arbejde for en skinnebåren letbane, der også kan bruge S-banenettet. Det ville nemlig ’reducere antallet af mulige operatører, der kan løfte denne opgave’ eller med andre ord bringe DSB tættere på opgaven. Det fremgår af en intern totalbriefing fra Waterfront i 2011, viser en 267-siders rapport, der er blevet udført for DSB og Transportministeriet. Med dette mål for øje kontakter Waterfront senere borgmestre, kommunalpolitikere og embedsmænd fra de 11 Ringby-kommuner. I en mail fra 6. januar 2012 bliver særlig Lyngby-Taarbæk, Albertslund og Gladsaxe udpeget som de tre mest centrale kommuner. Derfor skal personer i disse kommuner også 'bearbejdes' med et notat, 'der skal fremstå som neutralt, dvs. uden at DSB virker som afsender'.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57