Kommunen.dk
dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Tidligere minister for by, bolig og landdistrikter og minister for nordisk samarbejde Carsten Hansen (S) er takket af. Her er han til Helle Thorning-Schmidts jubilæum. Foto: Philip Davali, Polfoto


I dag holder Socialdemokraterne reception i anledning af, at Helle Thorning-Schmidt kan fejre sit 10-Œrs jubil¾um som partiets formand.
Tidligere minister for by, bolig og landdistrikter og minister for nordisk samarbejde Carsten Hansen (S) er takket af. Her er han til Helle Thorning-Schmidts jubilæum. Foto: Philip Davali, Polfoto I dag holder Socialdemokraterne reception i anledning af, at Helle Thorning-Schmidt kan fejre sit 10-Œrs jubil¾um som partiets formand.

Ugens navne: Tidligere S-minister stopper, vraget kandidat går efter borgmesterkæden og borgmester siger farvel i utide

Ugens navne: Tidligere S-minister stopper, vraget kandidat går efter borgmesterkæden og borgmester siger farvel i utide

Tidligere minister Carsten Hansen (S) havde sikret sig opstilling til KV17, men vælger i stedet at satse på et civilt job. I Vordingborg Kommune er V-borgmester Knud Kristensen stoppet før tid, og i Ringkøbing-Skjern har Lennart Qvist ikke opgivet at blive borgmester, selvom han for et år siden tabte afstemningen om at blive Venstres kandidat til posten.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Tidligere minister Carsten Hansen (S) vil alligevel ikke forsøge at blive valgt til Odense Byråd, fortæller TV2 Fyn. Han havde ellers for længst sikret sig opstilling på Socialdemokratiets liste til KV17, men vælger nu i stedet at satse på det civile job som senior advisor hos lobbyistfirmaet Rud Pedersen Public Affairs Company i København.

Tilbud

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier