Kommunen.dk
MENU
Christian Christensen har fået mærkater som maniodepressiv, skizofren, borderliner og psykotisk depression på sin sindstilstand. Nu er han støtteperson for borgere med diagnoser og psykiske problemer.
Foto: Tine Sletting
Christian Christensen har fået mærkater som maniodepressiv, skizofren, borderliner og psykotisk depression på sin sindstilstand. Nu er han støtteperson for borgere med diagnoser og psykiske problemer. Foto: Tine Sletting

Trend: Ansatte må gerne have diagnoser og indlæggelser på CV’et

Trend: Ansatte må gerne have diagnoser og indlæggelser på CV’et

Mange ansatte i psykiatrien har de seneste år fået en ny type kolleger, som selv har diagnoser, psykiatriske indlæggelser og behandlingsforløb bag sig. De nye medarbejdere er lige så stille ved at forandre psykiatrien indefra.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Da Christian Christensen blev indlagt på en psykiatrisk afdeling, var han ’helt tom og grå indeni’. Han savnede, at der var nogen, der klappede ham på skulderen og sagde, at det hele nok skulle gå. At der var håb for ham. I stedet oplevede han at blive mødt med spørgsmål om tvivlsom økonomi, sidste tandlægebesøg og mængden af cigaretter, han røg.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.