Politik fra rødderne

Store armbevægelser. Tour de France-direktør Christian Prudhomme gæstede i november København, hvor Frank Jensen drømmer om en dansk start på det historiske cykelløb. 
Foto: Philip Davali / Polfoto
Store armbevægelser. Tour de France-direktør Christian Prudhomme gæstede i november København, hvor Frank Jensen drømmer om en dansk start på det historiske cykelløb. Foto: Philip Davali / Polfoto

Tour-start kan koste trecifret millionbeløb

Overborgmester Frank Jensen (S) vil til sommer aflevere det danske bud på en Tour de France-start i 2019 eller 2020. Budgettet lyder på 90 millioner kroner, mens erfaringerne fra udlandet peger i retning af en langt større regning.

 tour de france

Af Morten Munkholm | [email protected]

198 af cykelsportens topnavne vil muligvis køre ud over startrampen i København, når Tour de France bliver skudt i gang i 2019 eller 2020.

Københavns Borgerrepræsentation vedtog nemlig på det seneste møde, at et konsortium med overborgmester Frank Jensen (S) i spidsen til sommer skal aflevere det danske bud på en prolog i København og to etaper på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kultur

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57