Kommunen.dk
MENU
Store armbevægelser. Tour de France-direktør Christian Prudhomme gæstede i november København, hvor Frank Jensen drømmer om en dansk start på det historiske cykelløb. 
Foto: Philip Davali / Polfoto
Store armbevægelser. Tour de France-direktør Christian Prudhomme gæstede i november København, hvor Frank Jensen drømmer om en dansk start på det historiske cykelløb. Foto: Philip Davali / Polfoto

Tour-start kan koste trecifret millionbeløb

Tour-start kan koste trecifret millionbeløb

Overborgmester Frank Jensen (S) vil til sommer aflevere det danske bud på en Tour de France-start i 2019 eller 2020. Budgettet lyder på 90 millioner kroner, mens erfaringerne fra udlandet peger i retning af en langt større regning.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

198 af cykelsportens topnavne vil muligvis køre ud over startrampen i København, når Tour de France bliver skudt i gang i 2019 eller 2020.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.