dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Revolution? Nej, bare i tråd med tiden, skriver Die Linke på en valgplakat: Partiet, der udspringer af DDRs hedengangne kommunistparti, vil ikke længere kaldes revolutionært, men har stadig et kritisk forhold til EU og Nato kombineret med klare holdninger til støtte for Putin og Rusland. Det skræmmer mange væk.
 Foto: Polfoto
Revolution? Nej, bare i tråd med tiden, skriver Die Linke på en valgplakat: Partiet, der udspringer af DDR's hedengangne kommunistparti, vil ikke længere kaldes revolutionært, men har stadig et kritisk forhold til EU og Nato kombineret med klare holdninger til støtte for Putin og Rusland. Det skræmmer mange væk. Foto: Polfoto

Stasi-fortid spøger på tysk venstrefløjs vej mod magten

Stasi-fortid spøger på tysk venstrefløjs vej mod magten

Det tyske venstrefløjsparti Die Linke er på vej mod at få sin første post som regeringsleder i en tysk delstat. Borgerlige politikere er bestyrtede over, at efterfølgeren til DDR’s kommunistparti kommer til magten 25 år efter Murens fald.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

På 25-års-dagen for Berlinmurens fald samledes 4000 mennesker i den østtyske by Erfurt med tændte lys i hænderne. De markerede ikke kun jubilæet for den historiske begivenhed, men demonstrerede også deres utilfredshed med dagsaktuelle hændelser. Ifølge tyske medier råbte demonstranterne slagord som:

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier