Kommunen.dk
MENU
Maj Thorsen er i dag aktuel på en ny platform med med sin nye podcast Maj og Magten om  mennesker og offentlige systemer.
Maj Thorsen er i dag aktuel på en ny platform med med sin nye podcast "Maj og Magten" om mennesker og offentlige systemer.
Foto: Privat

Socialrådgiveren fra helvede kæmper for de udsatte på jobcentrene

Socialrådgiveren fra helvede kæmper for de udsatte på jobcentrene

Maj Thorsen blev kendt som whistlebloweren “Karen” fra Randers. Siden har hun markeret sig som profileret privat socialrådgiver og samfundsdebattør. Nu håber hun at kunne gøre en forskel i den større sags tjeneste.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Historien kort

  • Maj Thorsen deler vandene kraftigt: Hun hyldes for sit forsvar for udsatte borgere, mens kommunale jobcentre ofte ser skævt til hendes konfronterende metoder.
  • Hun har transformeret fra anonym whistleblower til en markant og stilet stemme i medierne, hvor hun aktivt bruger sin platform til at påvirke socialpolitikken.
  • Trods modstand og professionel isolation forbliver Thorsen urokkelig i sin kamp for retfærdighed og bedre vilkår for de sårbare, uafhængigt af personlig omkostning.

Maj Thorsen deler vandene i den kommunale verden. På den ene side bliver hun set som en forkæmper for udsatte borgere i kampen mod systemet. På den anden side af bordet, særligt i de kommunale jobcentre, er opfattelsen mindre flatterende. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.