Kommunen.dk
MENU

Socialdemokraterne har talt volapyk til befolkningen

Socialdemokraterne har talt volapyk til befolkningen

Fra talerstolen opfordrede Johanne Schmidt-Nielsen regeringen til at vælge Lars Løkke fra i skatteforhandlingerne. På den måde vil de skuffede vælgere igen kunne se regeringens projekt, var budskabet

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

BORNHOLM: Der er lige nu en voksende kløft mellem regeringen og det flertal af danskerne, der bragte den til magten. Det peger de katastrofale meningsmålinger for Socialdemokraterne på, og på Folkemødets anden dag fra Cirkuspladsens talerstol slog Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen fast, at regeringen i hendes øjne selv har været ude om de dårlige meningsmålinger ved at skabe en kløft til befolkningen. En kløft, der primært er skabt, fordi regeringen ikke har forstået at tale med et sprog, som den almindelige dansker forstår. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.