Politik fra rødderne

Socialdemokraterne har talt volapyk til befolkningen

Fra talerstolen opfordrede Johanne Schmidt-Nielsen regeringen til at vælge Lars Løkke fra i skatteforhandlingerne. På den måde vil de skuffede vælgere igen kunne se regeringens projekt, var budskabet

 ordførertale

Af Redaktionen | [email protected]

BORNHOLM: Der er lige nu en voksende kløft mellem regeringen og det flertal af danskerne, der bragte den til magten. Det peger de katastrofale meningsmålinger for Socialdemokraterne på, og på Folkemødets anden dag fra Cirkuspladsens talerstol slog Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen fast, at regeringen i hendes øjne selv har været ude om de dårlige meningsmålinger ved at skabe en kløft til befolkningen. En kløft, der primært er skabt, fordi regeringen ikke har forstået at tale med et sprog, som den almindelige dansker forstår. 

- Og jeg tror, det er den samme kløft, som i sidste uge førte til sammenbruddet i trepartsforhandlingerne. Kravet om, at lønmodtagerne skal arbejde mere i en tid med tårnhøje arbejdsløshedstal, passer muligvis ind i finansministeriets abstrakte og teoretiske regnemodeller. Men ude i virkeligheden er det det rene volapyk, sagde Johanne Schmidt-Nielsen. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57