Politik fra rødderne

Forældre til elever på Al-Hijrah, en folkeskole i Birmingham, nægter for tredje uge i træk kommunens inspektører adgang. Det sker samtidig med, at undervisningsinspektoratet netop har afsløret radikale muslimers forsøg på at overtage ledelsen af en anden af kommunens folkeskoler. 
Foto: Polfoto
Forældre til elever på Al-Hijrah, en folkeskole i Birmingham, nægter for tredje uge i træk kommunens inspektører adgang. Det sker samtidig med, at undervisningsinspektoratet netop har afsløret radikale muslimers forsøg på at overtage ledelsen af en anden af kommunens folkeskoler. Foto: Polfoto

Snigende ekstremisme truer britiske skoler

Det britiske undervisnings-inspektorat Ofsted har netop afsløret ekstreme muslimers forsøg på stille og roligt at sætte sig på undervisningssystemet i Birmingham. Undersøgelsen er en gigantisk advarsel til det britiske samfund, mener politisk direktør i tænketanken Quilliam, Jona-than Russell.

 ekstremisme

Af Lone Theils | [email protected]

Kvindelige lærere, der bliver omtalt som 'hvide prostituerede' af deres kolleger. Mandlige lærere, der nægter at give hånd til kvinder, mangelfuld seksualundervisning og forskelsbehandling af piger og drenge. Trusler mod ansatte, der siger fra.

Det lyder måske mere som en madrassa, men det er nogle af de forhold, det britiske undervisningsinspektorat Ofsted har afdækket på offentlige skoler i den engelske by Birmingham.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Børn & unge

EU


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57