dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Forældre til elever på Al-Hijrah, en folkeskole i Birmingham, nægter for tredje uge i træk kommunens inspektører adgang. Det sker samtidig med, at undervisningsinspektoratet netop har afsløret radikale muslimers forsøg på at overtage ledelsen af en anden af kommunens folkeskoler. 
Foto: Polfoto
Forældre til elever på Al-Hijrah, en folkeskole i Birmingham, nægter for tredje uge i træk kommunens inspektører adgang. Det sker samtidig med, at undervisningsinspektoratet netop har afsløret radikale muslimers forsøg på at overtage ledelsen af en anden af kommunens folkeskoler. Foto: Polfoto

Snigende ekstremisme truer britiske skoler

Snigende ekstremisme truer britiske skoler

Det britiske undervisnings-inspektorat Ofsted har netop afsløret ekstreme muslimers forsøg på stille og roligt at sætte sig på undervisningssystemet i Birmingham. Undersøgelsen er en gigantisk advarsel til det britiske samfund, mener politisk direktør i tænketanken Quilliam, Jona-than Russell.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Kvindelige lærere, der bliver omtalt som 'hvide prostituerede' af deres kolleger. Mandlige lærere, der nægter at give hånd til kvinder, mangelfuld seksualundervisning og forskelsbehandling af piger og drenge. Trusler mod ansatte, der siger fra.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier