Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Slaget om Gamle Danmark

Debat/ Slaget om Gamle Danmark

29. okt. 2015
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.
”Sat på spidsen ligner valgkampen et kapløb mellem Venstre og Dansk Folkeparti om, hvem der kan sikre ”Det Danmark du kender” fra 1950’erne bortset fra, at der siden da er kommet kvinder i politiet.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der er lagt op til en gyser, når danskerne den 3. december skal til stemmeurnerne og stemme om, hvorvidt dele af EU-retsforbeholdet skal afskaffes. Nye målinger viser, at cirka en tredjedel er for en afskaffelse, en tredjedel imod og en tredjedel uafklarede.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.