Kommunen.dk
MENU
Tidligere SF-borgmester i Syddjurs, Kirstine Bille er spidskandidat endnu en gang. Hun er et af de kendte navne, SFerne kan håbe går hen og spiller en rolle i forhandlingerne om borgmesterposter.
Foto: Jan Dagø / Polfoto
Tidligere SF-borgmester i Syddjurs, Kirstine Bille er spidskandidat endnu en gang. Hun er et af de kendte navne, SF'erne kan håbe går hen og spiller en rolle i forhandlingerne om borgmesterposter. Foto: Jan Dagø / Polfoto

SF ryster posen med kandidater efter massakre ved KV13

SF ryster posen med kandidater efter massakre ved KV13

Prøvede SF-kræfter stopper. Følg opstil­ling­erne i Jammerbugt, Nyborg, Roskilde, Silke­borg, Vesthimmer­land, Lejre, Syddjurs og Fredericia, hvor SF i de senere perioder har haft centrale placeringer.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ved KV13 oplevede SF en større åreladning. Partiet gik fra 340 valgte ved KV09 til bare 116 i en kraftig decimering, der pludselig efterlod mange prøvede byrådsmedlemmer på sidelinjen. Blandt dem, der dog blev valgt ind, har en række erfarne lokalpolitikere op til KV17 nu valgt at trække sig og give plads til nye folk - eller til andre erfarne for den sags skyld.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.