Kommunen.dk
MENU
Kortet viser, hvor vandselskaberne har fundet DMS direkte i sit afgangsvand til forbrugerne eller i deres indvindingsboringer. Kilde: Kommunen.dks kortlægning af vandselskaberne.
Kortet viser, hvor vandselskaberne har fundet DMS direkte i sit afgangsvand til forbrugerne eller i deres indvindingsboringer. Kilde: Kommunen.dk's kortlægning af vandselskaberne.

Problematisk hr. og fru Jensen-pesticid fundet hos 21 vandværker

Problematisk hr. og fru Jensen-pesticid fundet hos 21 vandværker

kommunen.dk’s kortlægning viser forekomst af nyt problem-pesticid hos 21 vandværker. Stofferne er for længst forbudt i frugt- og bærproduktion, men indgår stadig i maling, der kan købes i danske butikker.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I godt én måned har danske vandselskaber været tvunget til at teste, om der findes rester af pesticiderne Tolylfluanid og Dichlofluanid i det drikkevand, der sendes ud til vandhanerne hjemme hos forbrugerne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.