Kommunen.dk
MENU
Hvis alle begyndte at målrette nye investeringer i en grøn retning, kunne vi hurtigt nå meget langt, mener tidligere klimakommissær Connie Hedegaard. 
 Foto: Kristian Buus
Hvis alle begyndte at målrette nye investeringer i en grøn retning, kunne vi hurtigt nå meget langt, mener tidligere klimakommissær Connie Hedegaard.  Foto: Kristian Buus

Politikere skal fortælle sandheden om klimamålet

Politikere skal fortælle sandheden om klimamålet

Det koster penge at være frontløber med at få nedbragt CO2-udslippet, og det bør politikerne være ærlige omkring, lød det fra klimadebatten på Folkemødet. Vi skal stille os det spørgsmål, om det må koste noget at redde kloden, sagde tidligere klimakommissær Connie Hedegaard.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mens politikerne skændes om, hvem der har skylden for problemer med skran­tende yderområder og forfejlet integration, fokuserer Folkemødet på løsningerne. Kommunen er taget til Folkemødet på Bornholm for at lede efter løsninger på fire af valgkampens hovedtemaer: beskæftigelse, integration, klima og udkants­danmark. Her er Folkemødets løsningsforslag til dem, der får magten.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.