Politik fra rødderne

Ny direktør i Sygehus Sønderjylland

Region Syddanmark har ansat Grete Kirketerp Nielsen som ny sygeplejefaglig direktør i Sygehus Sønderjylland

Af Redaktionen | [email protected]

Grete Kirketerp Nielsen er 58 år og kommer fra en stilling som oversygeplejerske på H.C. Andersen Børnehospital, der er en del af Odense Universitetshospital. Hun kommer til den sønderjyske sygehusenhed med mange års erfaring fra forskellige lederjob på blandt andet Odense Universitetshospital og sygehuset i Svendborg. Den nye direktør begynder i jobbet den 1. december 2012.

- Grete Kirketerp Nielsen har en stor og solid erfaring med at lede store afdelinger på forskellige sygehuse. Samtidig interesserer hun sig for, hvordan man kan udvikle organiseringen og arbejdet på et sygehus. De kompetencer bliver der god brug for på de sønderjyske sygehuse i de kommende år, hvor vi blandt andet skal have akutsygehuset i Aabenraa og specialsygehuset i Sønderborg på plads, siger sundhedsdirektør i Region Syddanmark Jens Elkjær.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57