Politik fra rødderne

Nu er det første spadestik taget på Amager Bakke

Etableringen af fremtidens grønne energianlæg, der skal hive mere energi ud af affaldet og samtidig være skibakke, er nu igang

 plan og byg

Af Redaktionen | [email protected]

Amager Bakke er navnet på Københavns nye energianlæg. Et anlæg, der sætter helt nye grønne standarder for energiudnyttelse af det affald, vi alle hver dag smider i skraldespanden. Energianlægget vil kunne kendes på sin karakteristiske arkitektoniske udformning, hvor tag og sider kan bruges som rekreativt område – blandt andet med en skibakke, tegnet af Bjarkes Ingels Group, BIG.   

Det nye anlæg øger energiudnyttelsen af affaldet med mere end 25 procent samtidig med, at det vil reducere udledningen af NOx med 85 pct. og røgens svovlindhold med 99,5 pct. Og netop gevinsterne for klima og miljø har været helt centrale i planlægningen af byggeriet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57