Kommunen.dk
MENU
En anden udfordring, der er opstået som en konsekvens af nedbruddet, er mængderne af affald. Selvom energiproduktionen på Amager Bakke for tiden er nede, vælter affaldet stadig ind. “Der resterer en stor opgave, forklarer direktør Jacob H. Simonsen.
En anden udfordring, der er opstået som en konsekvens af nedbruddet, er mængderne af affald. Selvom energiproduktionen på Amager Bakke for tiden er nede, vælter affaldet stadig ind. “Der resterer en stor opgave,” forklarer direktør Jacob H. Simonsen.
Foto: Ritzau Scanpix

Nedbrud på Amager Bakke: Verdens mest miljørigtige anlæg er erstattet af kul, olie og gas

Nedbrud på Amager Bakke: Verdens mest miljørigtige anlæg er erstattet af kul, olie og gas

ARC-nedbrud har sat fut i forbrændingen af fossile brændstoffer til forbrugerne i et af landets mest klima-ambitiøse kommuner.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der har været fyret gevaldigt op for olie-, kul- og naturgas-kedlerne i hovedstadsområdet, efter at et større nedbrud har sat affaldsforbrændingen helt ud af spil på Amager Bakke, der betegnes som ‘verdens mest moderne og miljørigtige affaldsbaserede energianlæg.’

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.