Kommunen.dk
MENU

Debat/ Når kandidaterne selv kan regere, reagere og redigere

Debat/ Når kandidaterne selv kan regere, reagere og redigere

29. aug. 2013
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Valgkampen er godt i gang tweetede Betina P. Marcussen (V) søndag fra sin valgkamp i Hillerød med et foto af sig selv på torvet med kornblomstblå flag og flyers. Hvad et lokalmedie næppe ville ofre stor opmærksomhed, kan den nye kandidat selv sørge for: at dokumentere sin valgkamp – konkret til sine ’følgere’ – p.t. bare otte, mest partifæller og journalister.  På Facebook har hun til gengæld 223 likes og en livlig side med fotos – blandt andet af hendes søns lasede danskbog – symbolsk årsag til at være gået ind i politik – og bevidst foto-markedsføring af tjekkede nordsjællandske V-damer, der præsenteres som ’5 skarpe kvinder’.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.