Kommunen.dk
MENU

Debat/ Myten om de studerende

Debat/ Myten om de studerende

15. feb. 2015
Yasmin Davali
YASMIN DAVALI
FORMAND
DANSKE STUDERENDES FÆLLESRÅD
Email
formand for Danske Studerendes Fællesråd
”Jeg håber, at politikere, meningsdannere og beslutningstagere vil læse med her og tage det for gode varer, når jeg siger, at vi er fuldt ud i stand til at komme med kvalificerede bud på, hvordan vores uddannelser og studiebyer skal udformes.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mine medstuderende og jeg hopper hellere end gerne på cyklen, toget eller bussen for at komme ind til vores studier, især hvis det betyder, at vi kan bo et sted, vi kan betale, og hvor vi ikke skal flytte en gang i semesteret. Jeg selv og mange af mine venner er blevet  utrolig dygtige til at finde nye variationer af pasta med tomatsovs, fordi det er det, der gør, at vi får SU'en til at slå til. Og når vi  møder troligt op til vores forelæsninger, selvom vi  ved, at vi  skal sidde på gulvet eller i vindueskarmen, så er det et tegn på, at vi tager vores uddannelse meget alvorligt og rigtig gerne vil dygtiggøre os.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.