Kommunen.dk
MENU

Debat/ Løn som fortjent

Debat/ Løn som fortjent

7. sep. 2014
Simon Kollerup
SIMON KOLLERUP
KOMMUNALORDFØRER (S)
Email
Kommunalordfører for Socialdemokraterne. Simon meldte sig ind i den socialdemokratiske bevægelse som 14-årig, og siden har han været aktiv både i DSU, Frit Forum og Socialdemokraterne. Simon har arbejdet for Københavns overborgmester, Frank Jensen, fra april 2009. Fra 2008-2010 arbejdede han i Udenrigsministeriet, hvor ministeriet stod for forberedelserne af klimatopmødet, COP15. I 2007-2008 var Simon ansat i De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot. Uddannelsen er statskundskab fra Københavns Universitet, hvor Simon primært har fokuseret på det nære demokrati, lokal velfærd og kommunernes vilkår. Sideløbende med studierne har han i Frit Forum med socialdemokratiske studerende bragt foreningen tilbage i studenterpolitikken, hvor han mener, at det socialdemokratiske udgangspunkt har manglet i mange år. I Folketinget vil Simon arbejde for bedre vilkår for yderområderne, for at sikre fortsat vækst, arbejdspladser og et solidt grundlag for et godt liv og et højt velfærdsniveau. Det skæve Danmark skal bringes i balance.
”Målet med kommissionen er kort sagt at sikre, at de politiske lønninger bliver mere gennem­sigtige, enkelte og tidssvarende.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er svært at forestille sig, at en direktør eller en almindelig lønmodtager ikke har fået reguleret sin løn siden 1996! Det er ikke desto mindre tilfældet for de menige medlemmer af landets kommunalbestyrelser, der ikke har fået reguleret vederlagene, så de afspejler den lønudvikling, der i øvrigt har været på det kommunale arbejdsmarked de sidste 18 år. Dermed er der kommet et stort efterslæb, hvor vederlagene er blevet relativt mindre værd i forhold til den generelle samfundsudvikling.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.