Politik fra rødderne

Kunderne skal betale for varme-eventyr de næste 20 år

Byrådet har indstillet boringerne efter varmt vand i Kvols. Tycho Brahe-projektet kommer til at koste varmekunderne op til 1000 kr. årligt

 varme

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Onsdag valgte Viborg byråd at stoppe boringerne med stemmerne 30 mod en. Det betyder, at fem måneders boring efter varmt vand i undergrunden nu er slut. Det efterlader en ekstra regning til varmekunderne på mellem 900-1000 kroner mere om året gennem de næste 20 år. Det fortæller borgmester Søren Pape Poulsen (K) til dk-teknik.

- Det er de samme forbrugere, der skulle have betalt under Viborg Fjernvarme, som også kommer til at betale nu. Og så må de selv tage det op med deres varmeselskab, hvis de mener, at det skal have konsekvenser. Vi har været nødt til at tage den eneste rigtige beslutning, som er at sætte en stopper for det voldsomt massive pengeforbrug, siger borgmesteren.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57