Kommunen.dk
MENU
Dansk Folkeparti fik ved KV17 partiets første borgmester med DFeren Karsten Nielsen, der løb med posten på Læsø trods Venstres forsøg på at sikre en socialdemokrat posten. Her et år senere kigger Karsten Nielsen tilbage på året, der gik.
Dansk Folkeparti fik ved KV17 partiets første borgmester med DF'eren Karsten Nielsen, der løb med posten på Læsø trods Venstres forsøg på at sikre en socialdemokrat posten. Her et år senere kigger Karsten Nielsen tilbage på året, der gik.
Foto: Hans Ravn / Ritzau Scanpix

Økonomien løb med Læsøs opmærksomhed i 2018

Økonomien løb med Læsøs opmærksomhed i 2018

Kommunen var lige ved at ryge under administration, og fremtiden truer stadig på Læsø. Nyvalgt borgmester Karsten Nielsen (DF) ser tilbage på året, der gik.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

- Vi håber, at Læsø med den nye borgmesterpost kan blive Dansk Folkepartis kæledægge. At vi får opmærksomhed og hjælp til at løse de udfordringer, som Læsø har som samfund.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.